Vår bruk av cookie og opplysninger ang personvern

Personvern

Vi er opptatt av personvern hos Floraskulen Brassband, og denne personvernerklæringen gir deg informasjon om hva som samles inn av personlig informasjon, og hvordan dette blir brukt.

Alle sider du besøker hos oss er sikret med kryptering (SSL/HTTPS).

Informasjonskapsler (cookies)
Når du besøker FSBB.NO, sender vi én eller flere informasjonskapsler til datamaskinen eller enheten din. Disse informasjonsskapslene brukes for å forbedre kvaliteten på tjenesten, ved å lagre dine innstillinger.

Kunde-/kontoinnformasjon
Når du handler toalettpapir og tørkeruller hos oss oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å kunne levere varene til deg, samt kontakte deg ved behov i forbindelse med bestillingen. 

Logginformasjon
Når du bruker Floraskulen Brassbands tjenester fra en nettleser, et program eller en annen klient, registrerer våre servere automatisk noe informasjon. Disse serverloggene kan inneholde informasjon som nettforespørselen, din bruk av en tjeneste, IP-adressen, nettlesertypen, nettleserspråket, datoen og klokkeslettet for forespørselen og en eller flere informasjonskapsler som identifiserer nettleseren eller din kundekonto.

Floraskulen Brassband selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.