Florø Hornmusikk takker

sitt publikum for mange hyggelige stunder gjennom sesongen! Sommerferien ble innledet med en knusende Petanque-seier til hornmusikken representert ved dirigent Torgeir Halvorsen. God sommer, vi sees og høres i september!

Meir

Her har Florø Hornmusikk seminar

Neste helg deltar vi i NM for brassband i Bergen, men vi har ikke tenkt å hvile oss i form. Søndag 29. januar kl. 15.00 spiller vi vårt NM-nummer i festsalen på Flora Samfunnshus. Ukens høydepunkt blir konsert sammen med Karl Seglem i Florø kirke onsdag 1. februar kl. 19.00. Først spiller vi noen låter sammen og deretter setter vi oss i salen og bader i Karl Seglem kvartett sin "Nordic Balm". Vi ønsker vårt publikum hjertelig velkommen!

meir

En lang tradisjon er at hornmusikken

spilte på høytidsgudstjeneste i Florø kirke 1. juledag, men denne tradisjonen er nå ved en slutt

Meir

Da har kor, solister

og hornmusikken selv gjort unna generalprøven. Vi gleder oss til å spille for dere kl 18.00 i Florø kirke i kveld!

Meir

To tog ferdig og vi gleder oss til borgertoget!

Meir

Hornmusikken på plass ved minnestøtten i kirkeparken

Veldig kult at Mari

og Marie stilte med matchende sko på kveldens prøve! Euphoniumgruppen ftw!

Meir

Kl 13

00 spiller vi Lake of the Moon i Peer Gynt-salen. Vi gleder oss til å se deg i publikum :-)

Meir

I dag føler vi at Firdaposten

har overgått seg selv når det gjelder disponering av stoffet. Nesten en helside om korps setter vi stor pris på. Frode Øverli sine meninger om korps får stå for hans egen regning...

Meir

Vi lever for å glede publikum

derfor er det ekstra kjekt å vinne pris for beste fremføring av enkeltstykke. 2. plass med 90 poeng er vi også godt fornøyd med.

Meir

Det er ikke småtteri

  1. man kan vente seg i kirken i morgen. Florø kirke. Onsdag 1. februar. Kl. 19.00. Billetter her så slipper du å stå i kø: www.florasamfunnshus.no. Hjertelig velkommen!
Meir

Da er dagens første tog unnagjort og 17

maifrokosten inntatt. Takk til Bente Fure for flott tale etter syvtoget!

Meir

Det er både nyttig

og hyggelig når komponisten stikker innom prøven. Vi gleder oss til å urfremføre "The Created" av Eirik Molnes Husabø 4. januar kl 18.00 i Florø kirke!

Meir

Hornmusikken er klar, de tre unge solistene er klare

Er du klar? Florø kirke kl. 13.00 i dag. Hjertelig velkommen!

Meir

Florø Hornmusikk gratulerer dere med 156-årsdagen

Florøværinger! Vi sees klokken 07.00 ved kirken i morgen :-)

Meir

Tirsdag 14

februar hadde Florø Hornmusikk årsmøte. Nytt styre består av fra venstre Eva Cecilie Eide, Sonja Sæten Nilsen, Torstein Hamrebø, styreleder Åse Saunes, Liv Høynes Strømmen, Magne Johan Eide og Trygve Rune Slettevold.

Meir

Florø Hornmusikk gratulerer

Florø med sine 154 år!

Meir

Spiller du i korps?

Danser du? Eller er du elev ved en kulturskole i fylket? Er du mellom 12 og 100 år? Nå har du mulighet til å lære mer om korps og. dans på sørafrikansk vis. Grip sjansen når det fantastiske korpset Field Band Foundation kommer fra Sør-Afrika til Sunnfjord 3. og 4. juli. PÅMELDING INNEN 25. JUNI til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Skriv om du deltar med blåseinstrument, trommer eller dans.

Vi har øvd hardt

og gleder oss til å fremføre "The Created" av Eirik Molnes Husabø i Peer Gynt salen fredag 7. februar kl 12.40 under årets NM for brassband! Eneste norske stykke i vår divisjon(!)

Meir

Florø Hornmusikk takker

Eirik Molnes Husabø for noe av det gøyeste vi noen gang har gjort i løpet av vår 125 år lange historie! Vi retter også en stor takk til Sigrid Moldestad og Kinn Kyrkjekor for godt samarbeid, og ikke minst til publikum for at dette ble en festaften uten sidestykke!

Meir

Florø Hornmusikk er fortsatt

høyt oppe etter helgens konsert! Vi er stolte og glade over å ha så mange flotte samarbeidspartnere som Sigrid Moldestad, Edvin Helgheim, Åshild Kjelsnes og Kinn Kyrkjekor med oss på laget! Og så er det denne Eirik Molnes Husabø da - han har komponert seg inn i hjertene våre og vi håper virkelig på flere samarbeid!

Meir