Regionmesterskapet 2019 på Nordfjordeid

Våre musikalske foresatte klare for en dag med lytting og sosialisering i operahuset på Eid.

Torgeir Halvorsen

er en pliktoppfyllende dirigent og vår viktigste støttespiller. Vi er særdeles fornøyde med ham. Torgeir gjør seg bemerket som en god pedagog, en stødig og barne-flink fyr som  alltid jobber for et levende og sunt korpsmiljø for alle barn. Han er mild og kameratslig, men også streng når dette er nødvendig. Han betyr utrolig masse for oss og vi i Floraskulen Brassband er både  "stolt og kry" over å ha ham som dirigent!

{creativeslider id="2"}

Toalettpapir & Tørkeruller

Vårt støttemedlemskap er vår måte å hedre deg som bidrar litt økonomisk med å bestille, eventuelt abonnere på leveranser av dopapir og tørkeruller.
Tips oss om aktuelle givere du kjenner ;-)

Toalettpapir

350 kr

God Kvalitet

Tørkeruller

350 kr

God Kvalitet

Støttemedlemskap

Gratis Utkjøring

Få tilkjørt papiret til ditt hjem

Liker du korps?

Bli med i Floraskulen Brassband. Vi satser på spilleglede ;-)

Da var felles oppstartsseminar

med Eikefjord Skulemusikk og Slåtten Skulemusikk overstått. Det har vært en lærerik og sosial helg på Nesholmen. Det var kun de tre dirigentene, Mari Therese Martinussen, Ole Edvard Brende og Torgeir Halvorsen, som ikke helt skjønte dette med oppstilling til gruppebilde... 📸 - Magne Hopland

Facebook

17.mai kommer og

Floraskulen Brassband er klare. Vi håper at alle blir med og synger når vi spiller vår kjenningsmarsj i gatene eller på stadion etter borgertoget.

Facebook

Dessverre skal bondeungdomslaget i Flora, BUL, avvikles

I den forbindelse har de delt ut 100.000 kroner til diverse lag og organisasjoner i kommunen. De tre skolekorpsene fikk 10.000 kroner hver. Tusen takk til alle medlemmer i BUL som gjennom en årrekke har gjort en stor samfunnsinnsats. Alle over en viss alder husker med glede Trollstova på Ramsdalsheia som ble driftet av BUL. Takk, BUL! 📸 - 
Den stolte formann, Hilmar Eliasson, mottar gavesjekken :-)

Facebook

I dag kickstartet vi sesongen

med et foredrag om stell og vedlikehold av messinginstrumenter. Foredragsholder var ingen ringere enn instrumentmaker Heinrich Thein fra Bremen, Tyskland.

Facebook

Samarbeid & symbiose

Sammen er vi sterkere og det gjør at vi kan stille fulltallige til for eksempel konkurranser og konserter. 
Eikefjord Skulemusikk & Floraskulen Brassband 

Bli med du også

Arkiv: Året 2017
Har du lyst til å lære og spele eit instrument?På Eikefjord barne- og ungdomsskule kan du som er 9 til 18 år prøvespele ulike instrument. torsdag 5. oktober kl 18:00 
I korpset lærer du å spele eit instrument, og får vere med på konsertar, turar og sosiale aktivitetar. Du får oppleve spel og glede, samhald, meistring og sosialt samver på tvers av bygdegrenser og aldrar.
I korpset vårt er det plass til alle
 – bli med du også!!!

Facebook

Ole Edvard Brende

Ole Edvard Brende er dirigenten til Eikefjord Skulemusikk. Samarbeid mellom de to korpsene er aktivt og vellykket. Det vil sannsynligvis fortsette slik fremover og ingenting er bedre enn at de to korpsene trives så godt sammen som de gjør. Ole Edvard er noen ganger vår dirigent når Torgeir er forhindret fra å stille.